meny

Menyer

Vi serverar  lunch varje vardag 11-14. Vill du äta våra  lunchrätter från bartavlan, beställer du vid bardisken och tar sallad, smör, bröd, kaffe och te själv från buffén. Vi kommer med den varma maten. Det går det inte att boka bord – man sätter sig där man hittar en plats. Dagens lunchmeny ser du till höger.

Vill du istället ha bordsservering och en meny erbjuder vi vår affärslunch. Då rekommenderas bordsbokning. Se menyn nedan

Affärslunch tisdag- fredag vecka 17

Skagenröra på mörkt bröd med liten sallad

Ångad torsk med ägg räkor och pepparrot
alternativt
Vitvinsbräserad oxbringa med kronärtskockor, rostad fänkål och citron sky

Créme brulée

2 rätter 255/ 3 rätter 325

Affärslunch vecka 18

Oxfilécarpaccio med parmesan, pinjenötter och ruccola

Halstrad gravad lax med dillstuvad potatis och västervikssenap
alternativt
Helstekt Kalvytterfilé med grillad tomat, bacon, sparris och choronsås

”Eton mess” engelsk marängswizz med jordgubb, lime och pistagenötter

2 rätter 255/ 3 rätter 325

Affärslunch vecka 19

Inkokt skreitorsk med pocherat ägg, ansjovis och sockerstekt lök

Vitvinsbräserad kalvbringa med vårens primörer och syrlig dillsås
alternativt
Smörstekt abborre med picklade grönsaker, friterad persilja och currysmörsås

Långbros ostkaka med rabarbersylt och vaniljgrädde

2 rätter 255/ 3 rätter 325

 

Affärslunch vecka 20
Gravad salmalax med senapssås och gurksallad

Ångkokt gös med nässelsås, forellrom och pocherat ägg
alternativt
Ankbröst med aprikos, pac-soi, potatisrulle och  citrussky

Rabarberconsommé med vitchokladcréme och sockerkakskrutonger

2 rätter 255/ 3 rätter 325