meny

Menyer

Vi serverar  lunch varje vardag 11-14. Vill du äta våra  lunchrätter från bartavlan, beställer du vid bardisken och tar sallad, smör, bröd, kaffe och te själv från buffén. Vi kommer med den varma maten. Det går det inte att boka bord – man sätter sig där man hittar en plats. Dagens lunchmeny ser du till höger.

Vill du istället ha bordsservering och en meny erbjuder vi vår affärslunch. Då rekommenderas bordsbokning. Se menyn nedan

Affärslunch vecka 15

Krispig långbakad fläsksida från Havdhem med liten bönchili och creme fraiche

Smörstekt abborre med gubbrörapotatis, äggcrème och smörsås
alternativt
Rådjursterrine med mandelpotatispuré, glacerade svartrötter, lingon och gräddsky

Brownie med jordnötsglass och kanderade jordnötter

2 rätter 255/ 3 rätter 325

Affärslunch  Måndag – torsdag vecka 16

Vårlök- och ramslökssoppa med krispig kalvbringa

Smörstekt slätvar på ben med betor, friterad kapris och pepparrot
alternativt
Grillad kalvrostbiff med sparrissallad och hollandaise

Rabarberrulltårta med vaniljmjölkssorbet

2 rätter 255/ 3 rätter 325

 

Affärslunch tisdag- fredag vecka 17

Skagenröra på mörkt bröd med liten sallad

Ångad torsk med ägg räkor och pepparrot
alternativt
Vitvinsbräserad oxbringa med kronärtskockor, rostad fänkål och citron sky

Créme brulée

2 rätter 255/ 3 rätter 325

Affärslunch vecka 18

Oxfilécarpaccio med parmesan, pinjenötter och ruccula

Halstrad gravad lax med dillstuvad potatis och västervikssenap
alternativt
Helstekt Kalvytterfile med grillad tomat, bacon, sparris och choronsås

”Eton mess” engelsk marängswizz med jordgubb, lime och pistagenötter

2 rätter 255/ 3 rätter 325