meny

Menyer

Lunchstängt vecka 28 – 32

Vi serverar  lunch varje vardag 11-14 från den 11/8.
Vill du äta våra  lunchrätter från bartavlan, beställer du vid bardisken och tar sallad, smör, bröd, kaffe och te själv från buffén. Vi kommer med den varma maten. Det går det inte att boka bord – man sätter sig där man hittar en plats.  Dagens lunch till höger.

Vill du istället ha bordsservering och en meny erbjuder vi vår affärslunch. Då rekommenderas bordsbokning. Se menyn nedan

Affärslunch vecka 33

Skagenröra på mörkt bröd och löjrom från Kalix

Halstrad fjällröding med gubbrörapotatis, pocherat ägg och smörsås
alternativt
Flap steak med kantareller, rimmat fläsk, rostad amadinepotatis och rödvinssky

Crème brûleé

2 rätter 255/ 3 rätter 325

Affärslunch vecka 34

Kryddstekt kalvrostbiff med getostcreme och honungsglacerade betor

Italiensk lammgryta med vita bönor, tomat och basilika
alternativt
Stekt lofotentorsk med örtpotatiscrème, kantareller och smörsås

Äppelbrödpudding med vaniljgrädde

2 rätter 255/ 3 rätter 325

Affärslunch vecka 35

Vildandsterrine med havtorn och äppelchutney

Halstrad regnbåge med kronärtskockor, tomat, champinjon och hummersmörsås
alternativt
Rådjurswallenbergare med mandelpotatispuré, höstsvamp och rårörda lingon

Färska hallon med vaniljmjölksorbet och rostad pistage

2 rätter 255/ 3 rätter 325

Affärslunch vecka 36

Sotad oxfile med asiatisk sallad och wasabicreme

Kalvschnitzel med parmesan tagliatelle, grillad citron och karljohansvampsvinnigrette
alternativt
Halstrad fjällröding med kräft- och krondillssmör, bakade tomater och örtsallad

Choklad- och körsbärstarte med körsbärssorbet

2 rätter 255/ 3 rätter 325