Boka bord
Långbro Värdshus feståvning

Fest

Under vår julbordperiod 21/11 – 22/12 finns det inte möjlighet för privata fester på värdshuset. Vi rekommenderar våra systerkrogar Restaurang Asplund och Nationalmuseum.

En trappa upp i gamla läkarvillan finns vår ljusa luftiga rum för fest. I de olika rummen kan vi ta emot allt från små till stora sällskap för lunch eller middag. 
Är ni ett litet sällskap som vill ha en intim måltid är våra rum Ivar och Billy lagom för 6 resp 12 personer.

Maten beställs i förväg och lokalhyra 1250 kr tillkommer för de små privata rummen. 
Våra större rum Mans och Kvinns rymmer ca 30 – 40 personer var för sig, eller max 75 för båda rummen då man öppnar upp vikväggen mellan dem. Antalet är beroende på bordsplacering. 
Är ni flera går det självklart att hyra alla övervåningens rum, med plats för ca 100 personer. 
För sällskap över 16 personer gäller festmenyer för större sällskap och då ingår lokalhyra i menypriserna.

Bröllop

Vi arrangerar gärna er bröllopsmiddag och fest, både små och stora. Är ni 70 personer eller fler har ni tillgång till hela övervåningen för er själva. Middagens inledande drink kan starta antingen i parken om säsong och väder tillåter eller i rummet där ni intar middagen.

Vi erbjuder följande bröllopspaket inklusive lokal, servering, linne, blomsterarrangemang, 3-rätters middag som inleds med drinktilltugg, och avslutas kaffe och bröllopstårta. Till middagen komponerar vi ihop passande dryckespaket efter smak och plånbok.

Menyförslagen är för sällskap från 16 personer och inkluderar lokalhyra, linne, personal och enklare blomsterarrangemang. 
För att uppnå bästa möjliga service och kvalitet på er beställning gäller en och samma meny för hela sällskapet undantaget matallergier och vegetarisk kost. 
Menyerna beställes minst 4 dagar i förväg.

 Har ni synpunkter eller önskemål utöver de menyer ni fått skall vi göra allt vi kan för att tillgodose era önskemål.